Зачекайте...

181 Харчові технології

Інженерно-технологічний Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 15 • БМmax 5 • К 10
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.4
Прохідний бал на бюджет 2020: 137.802 Детальніше
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кротик А. П. Пр. 2 166.018 До наказу (б) 155 149 159 181
  • Українська мова: 155
  • Математика: 149
  • Біологія: 159
  • Середній бал документа про освіту: 181
  • ГК: 1.02
  • СК: 1.05
  • РК: 1.04
+
2 Розізнана А. П. Пр. 3 137.488 157 113 150 137
  • Українська мова: 157
  • Математика: 113
  • Історія України: 150
  • Середній бал документа про освіту: 137
  • РК: 1.04