Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 25 • БМ 7 • К 18
Заяв 8 • Конкурс на бюджет 1.14
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології в ресторанній індустрії
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 20
  • Конкурс на бюджет: 3.33
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 17
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 19
  • Конкурс на бюджет: 4.75
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 15
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Іщенко В. К. 166.500 До наказу (б) 152 130 192
  • Українська мова: 152
  • Математика: 130
  • Фахове випробування: 192
+
2 Горбунов Я. В. 145.250 До наказу (б) 109 104 184
  • Українська мова: 109
  • Математика: 104
  • Фахове випробування: 184
+
3 Курбанов Б. Л. 167.500 Відхилено (б) 145 157 184
  • Українська мова: 145
  • Математика: 157
  • Фахове випробування: 184
4 Кожухов П. С. 157.500 Відхилено (б) 132 122 188
  • Українська мова: 132
  • Математика: 122
  • Фахове випробування: 188
5 Сліпенко В. С. 78.750 Відмова 156 159
  • Українська мова: 156
  • Математика: 159
6 Блесков І. В. 71.000 Відмова 135 149
  • Українська мова: 135
  • Математика: 149
7 Дегтяр А. Є. 68.250 Відмова 140 133
  • Українська мова: 140
  • Математика: 133
8 Тютюнник С. В. 55.250 Скасовано (втрата пріор.) 114 107
  • Українська мова: 114
  • Математика: 107