Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 4р 0м
ВМ 5 • К 5
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лісова М. М. 130.250 До наказу (к) 139 154 114
  • Українська мова: 139
  • Біологія: 154
  • Фахове випробування: 114
+
2 Копайгора С. А. 120.500 До наказу (к) 129 129 112
  • Українська мова: 129
  • Історія України: 129
  • Фахове випробування: 112
+
3 Галушко К. А. 107.000 До наказу (к) 107 113 104
  • Українська мова: 107
  • Математика: 113
  • Фахове випробування: 104
+
4 Голосна Ю. С. 53.750 Відмова 113 102
  • Українська мова: 113
  • Історія України: 102