Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 15 • К 15
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1 , мін.бал 120
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Краснова О. Д. 498.500 До наказу (к) 147 123 161
  • Українська мова: 147
  • Історія України: 123
  • Середній бал документа про освіту: 161
  • РК: 1.04
+
2 Майданюк О. М. 424.500 До наказу (к) 109 121 137
  • Українська мова: 109
  • Історія України: 121
  • Середній бал документа про освіту: 137
  • РК: 1.04
+
3 Можарівська О. А. 145.000 Відмова 145
  • Середній бал документа про освіту: 145
  • РК: 1.04