Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 9
Заяв 4
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа / Ресторанне обслуговування
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 50
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Василенко В. Г. 324.000 До наказу (к) 144 180
  • Українська мова: 144
  • Фахове випробування: 180
+
2 Бехтер М. А. 305.000 До наказу (к) 135 170
  • Українська мова: 135
  • Фахове випробування: 170
+
3 Хлань Ю. В. 302.000 До наказу (к) 177 125
  • Українська мова: 177
  • Фахове випробування: 125
+
4 Власенко М. С. 269.000 До наказу (к) 100 169
  • Українська мова: 100
  • Фахове випробування: 169
+