Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 0
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 0
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шенкевич Т. О. 133.250 До наказу (к) 163 122 124
  • Українська мова: 163
  • Історія України: 122
  • Фахове випробування: 124
+
2 Забарний В. С. 117.500 До наказу (к) 111 127 116
  • Українська мова: 111
  • Історія України: 127
  • Фахове випробування: 116
+
3 Назарян К. Е. 116.000 До наказу (к) 122 102 120
  • Українська мова: 122
  • Історія України: 102
  • Фахове випробування: 120
+
4 Горобець І. О. 112.750 До наказу (к) 111 140 100
  • Українська мова: 111
  • Історія України: 140
  • Фахове випробування: 100
+
5 Грінченко А. В. 61.250 Відмова 126 119
  • Українська мова: 126
  • Математика: 119
6 Дейнека І. О. 57.000 Скасовано (втрата пріор.) 109 119
  • Українська мова: 109
  • Математика: 119