Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.24 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Бал за мотиваційний лист , k=0.01
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Савенкова Н. О. 132.988 До наказу (к) 126 147 142 163
  • Українська мова: 126
  • Математика: 147
  • Географія: 142
  • Середній бал документа про освіту: 163
  • РК: 1.02
+
2 Смола Н. В. 128.112 До наказу (к) 133 100 151 182
  • Українська мова: 133
  • Математика: 100
  • Біологія: 151
  • Середній бал документа про освіту: 182
  • РК: 1.02
+
3 Тонкошкур О. В. 125.460 До наказу (к) 130 105 145 168
  • Українська мова: 130
  • Математика: 105
  • Хімія: 145
  • Середній бал документа про освіту: 168
  • РК: 1.02
+
4 Лобан М. І. 173.339 Відмова 179 151 176 169 200
  • Українська мова: 179
  • Математика: 151
  • Іноземна мова: 176
  • Середній бал документа про освіту: 169
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 200
  • РК: 1.02
5 Атік О. В. 151.878 Відмова 153 155 173 159
  • Українська мова: 153
  • Математика: 155
  • Іноземна мова: 173
  • Середній бал документа про освіту: 159
  • РК: 1.02
6 Сокур І. О. 112.424 Відмова 115 113 103 165
  • Українська мова: 115
  • Математика: 113
  • Історія України: 103
  • Середній бал документа про освіту: 165
  • РК: 1.02
7 Шрамко І. В. 112.078 Відмова 111 107 117 164
  • Українська мова: 111
  • Математика: 107
  • Географія: 117
  • Середній бал документа про освіту: 164
  • РК: 1.02