Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 0
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 100
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Газізова А. А. 492.450 До наказу (к) 132 140 129
  • Українська мова: 132
  • Географія: 140
  • Середній бал документа про освіту: 129
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
+
2 Степаніщев І. О. 406.250 До наказу (к) 109 120 150
  • Українська мова: 109
  • Історія України: 120
  • Середній бал документа про освіту: 150
  • РК: 1.02
+