Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Закарпатська областьВідокремлений структурний підрозділ "Свалявський технічний фаховий коледж Національного університету харчових технологій"

241 Готельно-ресторанна справа

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 9 • К 9
Заяв 2
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа / Готельне обслуговування
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 100
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сіткар М. Ю. 454.250 До наказу (к) 118 127 148
  • Українська мова: 118
  • Історія України: 127
  • Середній бал документа про освіту: 148
+
2 Попович А. Ю. 499.250 Відмова 129 132 173
  • Українська мова: 129
  • Історія України: 132
  • Середній бал документа про освіту: 173