Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 0
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології в ресторанній індустрії
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 0
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Хуторна С. Р. 129.750 До наказу (к) 119 112 144
  • Українська мова: 119
  • Історія України: 112
  • Фахове випробування: 144
+
2 Світенко В. Г. 126.750 До наказу (к) 123 120 132
  • Українська мова: 123
  • Біологія: 120
  • Фахове випробування: 132
+
3 Колесник М. А. 125.250 До наказу (к) 125 120 128
  • Українська мова: 125
  • Математика: 120
  • Фахове випробування: 128
+
4 Кодесников О. С. 125.250 До наказу (к) 129 124 124
  • Українська мова: 129
  • Математика: 124
  • Фахове випробування: 124
+
5 Лагун О. О. 124.500 До наказу (к) 109 133 128
  • Українська мова: 109
  • Біологія: 133
  • Фахове випробування: 128
+
6 Охрімовська Т. О. 121.750 До наказу (к) 122 125 120
  • Українська мова: 122
  • Математика: 125
  • Фахове випробування: 120
+
7 Голіков Ф. К. 120.250 До наказу (к) 125 100 128
  • Українська мова: 125
  • Історія України: 100
  • Фахове випробування: 128
+