Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 7 • К 7
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бервено Ю. О. 156.750 До наказу (к) 132 155 170
  • Українська мова: 132
  • Історія України: 155
  • Фахове випробування: 170
+
2 Криць А. В. 144.250 До наказу (к) 116 121 170
  • Українська мова: 116
  • Історія України: 121
  • Фахове випробування: 170
+
3 Гонтаренко В. С. 89.500 Відмова 186 172
  • Українська мова: 186
  • Історія України: 172
4 Патрашку О. О. 81.500 Скасовано (втрата пріор.) 163 163
  • Українська мова: 163
  • Географія: 163
5 Сав`юк Н. С. 71.000 Відмова 140 144
  • Українська мова: 140
  • Біологія: 144
6 Кореневич О. В. 53.500 Відмова 104 110
  • Українська мова: 104
  • Математика: 110
7 Паренюк А. В. 53.250 Відмова 106 107
  • Українська мова: 106
  • Математика: 107