Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 10 • БМ 4 • К 6
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 20
  • Конкурс на бюджет: 3.33
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 17
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 19
  • Конкурс на бюджет: 4.75
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 15
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дорош К. О. 167.000 До наказу (б) 132 144 196
  • Українська мова: 132
  • Математика: 144
  • Фахове випробування: 196
+
2 Грінченко А. В. 153.250 До наказу (б) 126 119 184
  • Українська мова: 126
  • Математика: 119
  • Фахове випробування: 184
+
3 Очаковська Ю. О. 153.000 До наказу (б) 122 122 184
  • Українська мова: 122
  • Математика: 122
  • Фахове випробування: 184
+
4 Сучкова Л. Р. 152.750 До наказу (б) 113 122 188
  • Українська мова: 113
  • Математика: 122
  • Фахове випробування: 188
+
5 Завражний А. О. 84.250 Відмова 159 178
  • Українська мова: 159
  • Математика: 178
6 Сучкова Л. Р. 58.750 Скасовано (втрата пріор.) 113 122
  • Українська мова: 113
  • Математика: 122