Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 0
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ткачова О. Р. 155.750 До наказу (к) 149 140 167
  • Українська мова: 149
  • Біологія: 140
  • Фахове випробування: 167
+
2 Каплун Я. К. 128.000 Допущено 122 110 140
  • Українська мова: 122
  • Математика: 110
  • Фахове випробування: 140
3 Вакуц М. С. 67.000 Зареєстровано 141 127
  • Українська мова: 141
  • Історія України: 127