Зачекайте...

181 Харчові технології

ФРГТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 0
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.35 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гребенюков Н. Б. 148.150 Допущено 144 149 176 181
  • Українська мова: 144
  • Математика: 149
  • Географія: 176
  • Середній бал документа про освіту: 181