Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 0м
ВМ 26 • БМ 3 • К 23
Заяв 11 • Конкурс на бюджет 3.67
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лєбєдєва С. В. 122.250 До наказу (б) 115 130 122
  • Українська мова: 115
  • Історія України: 130
  • Фахове випробування: 122
+
2 Горовий В. А. 122.000 До наказу (б) 100 164 112
  • Українська мова: 100
  • Історія України: 164
  • Фахове випробування: 112
+
3 Луценко В. О. 116.250 До наказу (б) 127 138 100
  • Українська мова: 127
  • Історія України: 138
  • Фахове випробування: 100
+
4 Баранова Т. С. 110.250 До наказу (к) 111 126 102
  • Українська мова: 111
  • Історія України: 126
  • Фахове випробування: 102
+
5 Марченко Д. В. 106.750 До наказу (к) 117 110 100
  • Українська мова: 117
  • Історія України: 110
  • Фахове випробування: 100
+
6 Дяченко Д. О. 106.750 До наказу (к) 112 103 106
  • Українська мова: 112
  • Історія України: 103
  • Фахове випробування: 106
+
7 Кондратенко В. К. 106.750 До наказу (к) 106 121 100
  • Українська мова: 106
  • Історія України: 121
  • Фахове випробування: 100
+
8 Капітоненко А. Д. 138.000 Відмова 152 160 120
  • Українська мова: 152
  • Історія України: 160
  • Фахове випробування: 120
9 Чернякова М. С. 116.500 Відмова 136 114 108
  • Українська мова: 136
  • Історія України: 114
  • Фахове випробування: 108
10 Шелудякова А. С. 108.750 Відмова 118 109 104
  • Українська мова: 118
  • Історія України: 109
  • Фахове випробування: 104
11 Голосна Ю. С. 53.750 Відмова 113 102
  • Українська мова: 113
  • Історія України: 102