Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Боднар Т. І. 408.188 До наказу (к) 102 109 125
  • Українська мова: 102
  • Історія України: 109
  • Середній бал документа про освіту: 125
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
+
2 Кудирко Д. А. 492.750 Рекомендовано (к) 132 131 164
  • Українська мова: 132
  • Математика: 131
  • Середній бал документа про освіту: 164
  • РК: 1.02
3 Цимбала З. В. 445.750 Рекомендовано (к) 126 117 142
  • Українська мова: 126
  • Математика: 117
  • Середній бал документа про освіту: 142
  • РК: 1.02