Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 0
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 34
  • Конкурс на бюджет: 3.78
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 29
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чугаєвська О. Г. 156.500 До наказу (к) 156 132 18.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 156
  • Фахове випробування: 132
  • Інші показники конкурсного відбору: 18.5
+
2 Шокота М. Ю. 144.700 До наказу (к) 100 140 14.7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.7
+
3 Клочай Н. А. 142.150 До наказу (к) 111 132 15.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 132
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.4
+