Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТГРТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.4 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Журавель М. І. 77.400 Скасовано (втрата пріор.) 120 138
  • Українська мова: 120
  • Географія: 138