Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 9м
ВМ 30 • БМ 4 • К 26
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.5
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Радченко Т. Е. 488.250 До наказу (б) 170 130 165
  • Українська мова: 170
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 165
  • СК: 1.05
+
2 Безотосна А. І. 484.750 До наказу (б) 132 127 161
  • Українська мова: 132
  • Математика: 127
  • Середній бал документа про освіту: 161
+
3 Зіневич Є. В. 447.300 До наказу (б) 140 130 156
  • Українська мова: 140
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 156
  • СК: 1.05
+
4 Тищенко А. О. 432.863 До наказу (б) 112 105 141
  • Українська мова: 112
  • Біологія: 105
  • Середній бал документа про освіту: 141
  • СК: 1.05
+
5 Негроєнко К. О. 449.000 Відхилено (б) 117 127 144
  • Українська мова: 117
  • Математика: 127
  • Середній бал документа про освіту: 144
6 Тихоненко С. О. 363.000 Відхилено (к) 130 120 113
  • Українська мова: 130
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 113
+