Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 15 • БМ 4 • К 11
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.75
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бабак В. С. 543.900 До наказу (б) 143 129 178
  • Українська мова: 143
  • Історія України: 129
  • Середній бал документа про освіту: 178
  • СК: 1.05
+
2 Соколовська В. В. 497.963 До наказу (б) 120 121 173
  • Українська мова: 120
  • Історія України: 121
  • Середній бал документа про освіту: 173
  • СК: 1.05
+
3 Сахно В. В. 464.250 До наказу (б) 117 124 163
  • Українська мова: 117
  • Історія України: 124
  • Середній бал документа про освіту: 163
+
4 Вакульчук О. В. 464.000 До наказу (б) 150 175 139
  • Українська мова: 150
  • Математика: 175
  • Середній бал документа про освіту: 139
+
5 Шуба В. М. 353.000 До наказу (к) 104 114 135
  • Українська мова: 104
  • Історія України: 114
  • Середній бал документа про освіту: 135
+
6 Будник Є. О. 464.250 Відмова 139 118 143
  • Українська мова: 139
  • Історія України: 118
  • Середній бал документа про освіту: 143
7 Назарчук Л. В. 454.500 Відмова 124 106 167
  • Українська мова: 124
  • Історія України: 106
  • Середній бал документа про освіту: 167