Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 30 • К 30
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Осадча О. Л. 526.050 Допущено 120 148 166
  • Українська мова: 120
  • Біологія: 148
  • Середній бал документа про освіту: 166
  • СК: 1.05
  • РК: 1.04
2 Денисенко О. О. 462.000 Допущено 109 143 147
  • Українська мова: 109
  • Історія України: 143
  • Середній бал документа про освіту: 147
  • РК: 1.04
3 Урсолов О. О. 380.000 Скасовано (втрата пріор.) 100 100 130
  • Українська мова: 100
  • Історія України: 100
  • Середній бал документа про освіту: 130
  • РК: 1.04