Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Черкаська областьВідокремлений структурний підрозділ «Смілянський технологічний фаховий коледж Національного університету харчових технологій»

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Колюча А. В. 240.000 До наказу (к) 104 110
  • Українська мова: 104
  • Фахове випробування: 110
+