Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 15 • БМ 10 • К 5
Заяв 11 • Конкурс на бюджет 1.1
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 11
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чорненький О. В. 344.000 До наказу (б) 180 164
  • Українська мова: 180
  • Фахове випробування: 164
+
2 Крюк Н. Ю. 324.000 До наказу (б) 160 164
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 164
+
3 Радецька О. Г. 324.000 До наказу (б) 160 164
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 164
+
4 Титаренко С. В. 315.000 До наказу (б) 175 140
  • Українська мова: 175
  • Фахове випробування: 140
+
5 Благій В. О. 292.000 До наказу (б) 140 152
  • Українська мова: 140
  • Фахове випробування: 152
+
6 Ковальчук М. С. 292.000 До наказу (б) 140 152
  • Українська мова: 140
  • Фахове випробування: 152
+
7 Прохніцький В. В. 290.000 До наказу (б) 150 140
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 140
+
8 Прікоп Ю. О. 280.000 До наказу (б) 140 140
  • Українська мова: 140
  • Фахове випробування: 140
+
9 Копачинська Л. І. 278.000 До наказу (б) 150 128
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 128
+
10 Ільчук В. В. 270.000 До наказу (б) 130 140
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування: 140
+
11 Захар`яш О. В. 302.000 До наказу (к) 150 152
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 152
+