Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТСБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 20 • БМ 5 • К 15
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тетенькіна А. М. 149.750 До наказу (б) 141 106 176
  • Українська мова: 141
  • Історія України: 106
  • Фахове випробування: 176
+
2 Пігарьова Т. О. 131.250 До наказу (б) 115 130 140
  • Українська мова: 115
  • Історія України: 130
  • Фахове випробування: 140
+
3 Тулюпа Л. А. 129.500 До наказу (б) 120 118 140
  • Українська мова: 120
  • Історія України: 118
  • Фахове випробування: 140
+
4 Слуцька Ю. В. 70.250 Відмова 154 127
  • Українська мова: 154
  • Історія України: 127
5 Мигловець А. А. 63.000 Відмова 134 118
  • Українська мова: 134
  • Історія України: 118
6 Гребінь І. О. 59.000 Відмова 116 120
  • Українська мова: 116
  • Історія України: 120