Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Львівська областьЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Бакалавр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Піховський О. О. 110.000 До наказу (к) 110
  • Фахове випробування: 110
+