Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІПіХВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 4
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 37
  • Конкурс на бюджет: 1.85
  • Оригіналів: 26
  • Рекомендовано всього: 27
  • Рекомендовано на бюджет: 20
  • Рекомендован на контракт: 7
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Руденко В. Ю. 131.250 До наказу (б) 117 128 140
  • Українська мова: 117
  • Математика: 128
  • Фахове випробування: 140
+
2 Войтенко Д. Є. 127.500 До наказу (б) 113 117 140
  • Українська мова: 113
  • Математика: 117
  • Фахове випробування: 140
+
3 Курбанов Б. Л. 125.500 До наказу (б) 145 157 100
  • Українська мова: 145
  • Математика: 157
  • Фахове випробування: 100
+
4 Калюжна Ю. С. 69.500 Відмова 145 133
  • Українська мова: 145
  • Математика: 133