Зачекайте...

181 Харчові технології

НМХТТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 0
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 15
  • Конкурс на бюджет: 1.36
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2020 року
  • Подано заяв: 39
  • Конкурс на бюджет: 4.22
  • Зараховано: 18
  • Оригіналів: 22
  • Рекомендовано всього: 14
  • Рекомендован на контракт: 14
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лебех В. В. 185.600 До наказу (к) 106 190 16.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.6
+
2 Корж О. Г. 141.140 До наказу (к) 109 129 17.14
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 109
  • Фахове випробування: 129
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.14
+
3 Білоусова М. В. 137.850 До наказу (к) 109 128 14.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 109
  • Фахове випробування: 128
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.6
+