Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТСО Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 1
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25
Фахове випробування , k=0.75
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Зімальова А. В. 148.800 До наказу (б) 116 140 14.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • Фахове випробування: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.8
+