Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІПіХВ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 2 • БМmax 2
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.04
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Бал за мотиваційний лист , k=0.01
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 1.4
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Харченко А. Є. Пр. 1 138.082 Відхилено (б) 152 109 138 183
  • Українська мова: 152
  • Математика: 109
  • Географія: 138
  • Середній бал документа про освіту: 183
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.02
+
2 Проскурня Є. М. Пр. 5 178.296 188 166 199 195
  • Українська мова: 188
  • Математика: 166
  • Іноземна мова: 199
  • Середній бал документа про освіту: 195
  • РК: 1.02
3 Лозова Д. О. Пр. 3 120.564 Відмова 126 113 129 170
  • Українська мова: 126
  • Математика: 113
  • Географія: 129
  • Середній бал документа про освіту: 170
  • РК: 1.02
4 Черкашина І. В. К 109.344 Відмова 110 105 122 170
  • Українська мова: 110
  • Математика: 105
  • Географія: 122
  • Середній бал документа про освіту: 170
  • РК: 1.02