Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТСБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 10 • БМ 5 • К 5
Заяв 8 • Конкурс на бюджет 1.6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Головенко О. М. 167.750 До наказу (б) 173 110 194
  • Українська мова: 173
  • Математика: 110
  • Фахове випробування: 194
+
2 Недайвода А. В. 149.000 До наказу (б) 149 163 142
  • Українська мова: 149
  • Математика: 163
  • Фахове випробування: 142
+
3 Гармаш Н. О. 146.500 До наказу (б) 154 172 130
  • Українська мова: 154
  • Математика: 172
  • Фахове випробування: 130
+
4 Пашкова В. В. 137.250 До наказу (б) 147 122 140
  • Українська мова: 147
  • Математика: 122
  • Фахове випробування: 140
+
5 Квасницька К. Є. 136.250 До наказу (б) 131 114 150
  • Українська мова: 131
  • Математика: 114
  • Фахове випробування: 150
+
6 Дуднік А. Р. 132.250 До наказу (к) 159 130 120
  • Українська мова: 159
  • Математика: 130
  • Фахове випробування: 120
+
7 Тетенькіна А. М. 74.000 Відмова 141 155
  • Українська мова: 141
  • Математика: 155
8 Мельник М. М. 63.000 Відмова 138 114
  • Українська мова: 138
  • Математика: 114