Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Харківська областьХарківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 50 • К 40
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Рибка К. К. 380.000 До наказу (б) 120 160 100
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 160
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 100
+
2 Калашніков Д. І. 350.000 До наказу (б) 160 150
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 150
+
3 Піддубний М. В. 343.750 До наказу (б) 155 150
  • Українська мова: 155
  • Фахове випробування: 150
+
4 Скабіна І. С. 280.000 До наказу (б) 130 150
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування: 150
+
5 Крамаров Б. В. 260.000 До наказу (б) 120 110
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 110
+
6 Шкарупа Д. А. 250.000 До наказу (б) 115 135
  • Українська мова: 115
  • Фахове випробування: 135
+
7 Казанський В. В. 247.500 До наказу (б) 110 110
  • Українська мова: 110
  • Фахове випробування: 110
+
8 Нагорний В. М. 240.000 До наказу (б) 104 110
  • Українська мова: 104
  • Фахове випробування: 110
+
9 Хідько Д. М. 220.000 До наказу (б) 110 110
  • Українська мова: 110
  • Фахове випробування: 110
+
10 Панкова М. С. 205.000 До наказу (б) 105 100
  • Українська мова: 105
  • Фахове випробування: 100
+