Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 50 • К 50
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Крамаров Б. В. 260.000 Допущено 120 110
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 110
2 Горделян Є. О. 255.000 Допущено 124 100
  • Українська мова: 124
  • Фахове випробування: 100
3 Казанський В. В. 247.500 Допущено 110 110
  • Українська мова: 110
  • Фахове випробування: 110
4 Нагорний В. М. 240.000 Допущено 104 110
  • Українська мова: 104
  • Фахове випробування: 110
5 Піддубний М. В. 343.750 Відмова 155 150
  • Українська мова: 155
  • Фахове випробування: 150
6 Гуленко Є. А. 235.000 Відмова 100 110
  • Українська мова: 100
  • Фахове випробування: 110