Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 3р 5м
ВМ 50 • К 50
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчування
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 125
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Зеленюк Л. П. 60.750 Відмова 102 141
  • Українська мова: 102
  • Історія України: 141
2 Запорожець О. В. 57.750 Відмова 122 109
  • Українська мова: 122
  • Біологія: 109