Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 3 • К 3
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м’яса
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 120
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Байрак О. С. 492.750 До наказу (к) 145 122 159
  • Українська мова: 145
  • Математика: 122
  • Середній бал документа про освіту: 159
  • РК: 1.02
+
2 Алєксєєнко Д. Є. 423.500 Допущено 120 130 141
  • Українська мова: 120
  • Біологія: 130
  • Середній бал документа про освіту: 141
  • РК: 1.02