Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Харківська областьХарківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 25 • К 25
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Козеренко С. Т. 522.500 Допущено 137 145 170
  • Українська мова: 137
  • Історія України: 145
  • Середній бал документа про освіту: 170
  • РК: 1.02
2 Наливко А. А. 488.000 Допущено 135 129 158
  • Українська мова: 135
  • Математика: 129
  • Середній бал документа про освіту: 158
  • РК: 1.02
3 Бєлоусова А. С. 448.750 Скасовано (втрата пріор.) 128 103 160
  • Українська мова: 128
  • Історія України: 103
  • Середній бал документа про освіту: 160
  • РК: 1.02