Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Рівненська областьМирогощанський аграрний коледж

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 9м
ВМ 6 • БМ 6
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 1.67
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Виробництво і переробка продукції тваринництва
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 120
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ільчук Н. П. 340.000 До наказу (б) 180 160
  • Українська мова: 180
  • Фахове випробування: 160
+
2 Богуш Г. В. 340.000 До наказу (б) 170 170
  • Українська мова: 170
  • Фахове випробування: 170
+
3 Ніколайчук Д. В. 330.000 До наказу (б) 170 160
  • Українська мова: 170
  • Фахове випробування: 160
+
4 Воронюк В. В. 300.000 До наказу (б) 160 140
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 140
+
5 Момотюк Ю. М. 280.000 До наказу (б) 150 130
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 130
+
6 Плетеницький М. А. 260.000 До наказу (б) 140 120
  • Українська мова: 140
  • Фахове випробування: 120
+
7 Собіщанська А. В. 0.000 Зареєстровано
8 Новак І. В. 0.000 Зареєстровано
9 Артенюк В. В. 0.000 Зареєстровано
10 Момотюк Ю. М. 0.000 Скасовано НЗ