Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 0
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 80
  • Конкурс на бюджет: 2
  • Зараховано: 67
  • Оригіналів: 67
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Перерва І. А. 148.200 До наказу (к) 116 136 17.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • Фахове випробування: 136
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.2
+
2 Солнцева С. Д. 172.700 Рекомендовано (к) 180 148 16.7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 180
  • Фахове випробування: 148
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.7
3 Логінова Д. О. 147.250 Рекомендовано (к) 121 132 18
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • Фахове випробування: 132
  • Інші показники конкурсного відбору: 18
4 Скляренко С. С. 51.100 Відмова 144 15.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 144
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.1