Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 0
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Захарченко В. А. 80.250 Відмова 166 155
  • Українська мова: 166
  • Математика: 155