Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 6м
ВМ 25 • К 25
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 100
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бичкова П. О. 523.250 До наказу (к) 142 147 162
  • Українська мова: 142
  • Математика: 147
  • Середній бал документа про освіту: 162
  • РК: 1.02
+
2 Лутенко К. Р. 415.500 До наказу (к) 118 106 162
  • Українська мова: 118
  • Історія України: 106
  • Середній бал документа про освіту: 162
  • РК: 1.02
+
3 Семенюк А. О. 400.250 До наказу (к) 105 125 144
  • Українська мова: 105
  • Географія: 125
  • Середній бал документа про освіту: 144
  • РК: 1.02
+
4 Фіалко М. М. 389.000 До наказу (к) 110 120 159
  • Українська мова: 110
  • Географія: 120
  • Середній бал документа про освіту: 159
  • РК: 1.02
+
5 Лутенко К. Р. 309.500 Скасовано (втрата пріор.) 118 162
  • Українська мова: 118
  • Середній бал документа про освіту: 162
  • РК: 1.02