Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 20
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 50
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Давиденко А. І. 309.000 До наказу (к) 149 160
  • Українська мова: 149
  • Фахове випробування: 160
+
2 Валієва К. О. 300.000 До наказу (к) 130 170
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування: 170
+
3 Колєсньов Д. Є. 297.000 До наказу (к) 147 150
  • Українська мова: 147
  • Фахове випробування: 150
+
4 Чернишов В. В. 293.000 До наказу (к) 153 140
  • Українська мова: 153
  • Фахове випробування: 140
+