Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 60 • К 60
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Прокопенко М. А. 148.000 Зареєстровано 6.8
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
2 Знайко Д. О. 135.000 Зареєстровано 5.5
  • Середній бал документа про освіту: 5.5