Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 60 • БМ 4 • К 56
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.75
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Демиденко А. І. 280.000 До наказу (б) 130 150
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування: 150
+
2 Лопуга В. І. 270.000 До наказу (б) 120 150
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 150
+
3 Гресь Є. С. 270.000 До наказу (б) 150 120
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 120
+
4 Примак А. В. 250.000 До наказу (б) 120 130
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 130
+
5 Михайліченко Д. О. 0.000 Зареєстровано
6 Ятченко А. В. 0.000 Зареєстровано
7 Головня Б. А. 0.000 Зареєстровано