Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФВМіТУТ Бакалавр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 29
  • Конкурс на бюджет: 2.42
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 18
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кучер В. А. 116.000 До наказу (к) 116
  • Фахове випробування: 116
+
2 Рубан А. В. 108.000 До наказу (к) 108
  • Фахове випробування: 108
+
3 Троїцький А. О. 108.000 До наказу (к) 108
  • Фахове випробування: 108
+
4 Грубляк В. В. 104.000 До наказу (к) 104
  • Фахове випробування: 104
+