Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТІ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 0
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Морозько Т. В. 156.750 До наказу (к) 150 157 160
  • Українська мова: 150
  • Географія: 157
  • Фахове випробування: 160
+
2 Дробот Р. Д. 132.500 До наказу (к) 101 109 160
  • Українська мова: 101
  • Біологія: 109
  • Фахове випробування: 160
+
3 Ярошенко А. П. 131.250 До наказу (к) 105 120 150
  • Українська мова: 105
  • Хімія: 120
  • Фахове випробування: 150
+
4 Паламарчук С. М. 127.500 До наказу (к) 110 120 140
  • Українська мова: 110
  • Біологія: 120
  • Фахове випробування: 140
+
5 Підкуйко І. С. 127.500 До наказу (к) 110 120 140
  • Українська мова: 110
  • Хімія: 120
  • Фахове випробування: 140
+
6 Пташник Я. В. 124.250 До наказу (к) 113 124 130
  • Українська мова: 113
  • Математика: 124
  • Фахове випробування: 130
+
7 Сапожник В. О. 115.000 До наказу (к) 110 110 120
  • Українська мова: 110
  • Хімія: 110
  • Фахове випробування: 120
+