Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 105 • БМ 3 • К 102
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.67
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології в ресторанній індустрії
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 0
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Цвіркун Н. В. 168.250 До наказу (б) 147 150 188
  • Українська мова: 147
  • Математика: 150
  • Фахове випробування: 188
+
2 Михайліченко Г. О. 161.250 До наказу (б) 142 135 184
  • Українська мова: 142
  • Математика: 135
  • Фахове випробування: 184
+
3 Зубченко М. В. 159.500 До наказу (б) 153 109 188
  • Українська мова: 153
  • Математика: 109
  • Фахове випробування: 188
+
4 Захарченко В. А. 80.250 Відмова 166 155
  • Українська мова: 166
  • Математика: 155
5 Іщенко В. К. 70.500 Відмова 152 130
  • Українська мова: 152
  • Математика: 130