Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 55 • БМ 2 • К 53
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 34
  • Конкурс на бюджет: 3.78
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 29
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ладика К. С. 188.600 До наказу (б) 106 196 15.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 196
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.1
+
2 Пікатова В. В. 180.800 До наказу (б) 106 184 16.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 184
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.3
+
3 Жученко К. О. 162.000 Рекомендовано (к) 144 144 18
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 144
  • Фахове випробування: 144
  • Інші показники конкурсного відбору: 18
4 Михайловська Д. М. 147.850 Рекомендовано (к) 111 140 15.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.1