Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 5 • БМ 4 • К 1
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Аграрні науки та продовольство
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 100
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мариновський Д. М. 582.750 До наказу (б) 143 161 175
  • Українська мова: 143
  • Географія: 161
  • Середній бал документа про освіту: 175
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
+
2 Крушельницький Д. В. 524.000 До наказу (б) 168 180 176
  • Українська мова: 168
  • Географія: 180
  • Середній бал документа про освіту: 176
  • РК: 1.02
+
3 Гіль Н. В. 450.975 До наказу (б) 102 120 152
  • Українська мова: 102
  • Біологія: 120
  • Середній бал документа про освіту: 152
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
+
4 Котик П. І. 435.750 До наказу (б) 140 130 145
  • Українська мова: 140
  • Біологія: 130
  • Середній бал документа про освіту: 145
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
+
5 Морикіт Х. М. 418.000 До наказу (к) 130 130 158
  • Українська мова: 130
  • Біологія: 130
  • Середній бал документа про освіту: 158
  • РК: 1.02
+
6 Николишин І. В. 395.850 Відмова 120 127 130
  • Українська мова: 120
  • Географія: 127
  • Середній бал документа про освіту: 130
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02