Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 10 • БМ 10
Заяв 11 • Конкурс на бюджет 1.1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пастухова Л. А. 303.000 До наказу (б) 130 173
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування: 173
+
2 Кісіль Є. Ю. 289.000 До наказу (б) 120 169
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 169
+
3 Кармазін О. М. 286.000 До наказу (б) 120 166
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 166
+
4 Вологін С. С. 280.000 До наказу (б) 130 150
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування: 150
+
5 Бублікова Л. В. 277.000 До наказу (б) 130 147
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування: 147
+
6 Макаренко А. В. 275.000 До наказу (б) 120 155
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 155
+
7 Ястремська С. Ю. 274.000 До наказу (б) 110 164
  • Українська мова: 110
  • Фахове випробування: 164
+
8 Атяжева К. Р. 273.000 До наказу (б) 120 153
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 153
+
9 Бубліков О. О. 273.000 До наказу (б) 130 143
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування: 143
+
10 Коноплянник Ю. Р. 271.000 До наказу (б) 120 151
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 151
+
11 Цвєтков Є. О. 0.000 Зареєстровано