Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБА Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 3 • БМ 3
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 0.33
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.7 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Арнаут А. І. 150.100 До наказу (к) 103 160 7.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 103
  • Фахове випробування: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.2
+