Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Херсонська областьХерсонський національний технічний університет

181 Харчові технології

ІТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 11 • БМ 4 • К 7
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.75
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.7 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 1.5
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Цибенко М. О. 181.800 До наказу (б) 132 179 16.9
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 132
  • Фахове випробування: 179
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.9
+
2 Салаган А. О. 176.100 До наказу (б) 156 162 15.9
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 156
  • Фахове випробування: 162
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.9
+
3 Дробна М. І. 159.000 До наказу (б) 106 160 15.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.2
+